Praktiske oplysninger

 

Filmklubben i Viborg           

  Praktiske oplysninger for sæsonen 2018 – 2019

Hver film vises ved forestillinger tirsdage og onsdage kl. 17.00. Undtagen jubilæumsfilmen, der vises søndag den 25. november kl. 15.30 (filmstart kl.16.00 i sal 5).

Forevisningssted er Fotorama, Tingvej 4, Viborg.

Der vil ved hver forestilling være en repræsentant for bestyrelsen ved døren. Både for at besvare evt. spørgsmål, for at kontrollere medlemskort og for at optælle de fremmødte medlemmer, således at vi kan afregne med filmudlejerne.

Sæsonbetaling pr. medlem er 400 kr., som kan indbetales på en af følgende to måder:

1: Bankoverførsel til Danske Bank. Reg.nr.: 1551, kontonr.: 5161711.

2: Bankoverførsel til gironr.: 516-1711. Filmklubben i Viborg, 8800 Viborg.

Angiv navn og adresse på hvert medlem.

Ved sen indbetaling giver gyldig kvittering fra netbank adgang.

Oplys venligst emailadresse, således at filmklubben kan spare porto ved at udsende oplysninger via email om eventuelle ekstra arrangementer eller ændringer i programmet.   Henvendelse ved manglende levering af program eller mistet medlemskort rettes til kassereren.

Ekstra programmer fremlægges i Fotorama og på Viborg Bibliotekerne samt på en række uddannelsessteder. Omtale af filmene vil også blive lagt ud på hjemmesiden. Forespørgsler kan rettes til formand eller kasserer, telefonisk eller på email.

OBS! Nyt vedrørende indbetaling og medlemskort:

 

I år fremsendes uudfyldte medlemskort sammen med programmet for at spare tid og især penge til porto.

Fremgangsmåde:

1. Som medlem udfylder du dit medlemskort med navn og adresse. Klip det ud og medbring det til alle film.

2. Foretag indbetaling til filmklubbens konto.

3. Udskriv en kvittering via din printer, eller på anden vis dokumentér indbetaling, eventuelt via et skærmfoto på din mobiltelefon.

4. Medbring kvittering/dokumentation vedrørende indbetaling + udfyldt medlemskort, og få et adgangsstempel påsat medlemskortet ved indgang til sal 2, når første film fremvises – kom i god tid første gang.

5. Herefter fremvises et stemplet og således gyldigt medlemskort ved indgang til efterfølgende filmforevisninger (som sædvanligt).

Er der nogen problemer i forbindelse med dokumentation af indbetaling, så er vi naturligvis behjælpelige – send en email til filmklubben, så tjekker vi kontoen for indbetalinger og noterer os din indbetaling.

Vi har desværre begrænset tid inden filmforevisningen, så alle bedes venligst være klar med dokumentationen af indbetaling ved de første filmforevisninger.

VI SES I BIOGRAFEN TIL SPÆNDENDE OG BERIGENDE FILMOPLEVELSER

Venlig hilsen,

Bestyrelsen for Filmklubben i Viborg      

 

 

 

< Ole Rahn. 30. JULI 2018 >

Skriv et svar